Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΙΚΤΙΣ Α.Ε. ασχολείται με την διάθεση νωπών αλιευμάτων ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ξεκίνησε το έτος 2001 ανοίγοντας το πρώτο υποκατάστημα στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης , τροφοδοτώντας με νωπό ψάρι την αγορά της Βορείου Ελλάδος. Ακολούθησε σύντομα το δεύτερο υποκατάστημα στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, όπου έδωσε την ευκαιρία στην ευρύτερη αγορά να γνωρίσει την εξαιρετική ποιότητα και φρεσκάδα των ψαριών που εκμεταλλεύεται. Έκτοτε αναπτύχθηκε, μέσω ιδιόκτητων φορτηγών ψυγείων, ένα δίκτυο καθημερινής τροφοδοσίας νωπών ψαριών στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρώτο μέλημα της εταιρείας από την αρχή λειτουργίας της, αποτελεί η κορυφαία ποιότητα και φρεσκάδα των ψαριών που διαθέτει. Αυτός ο λόγος οδήγησε σε βασική συνεργασία με Μονάδα Ιχθυοκαλλιέργειας που ακολουθεί τα πρότυπα, σε επίπεδο ποιότητας, που ορίζει η ΙΚΤΙΣ για λογαριασμό των πελατών της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξαλίευση γίνεται σε καθημερινή βάση, όπως βέβαια και η τροφοδοσία των υποκαταστημάτων και λοιπών πελατών.

Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω είναι η διάκριση της ΙΚΤΙΣ ανάμεσα στην πληθώρα εμπόρων φρέσκου ψαριού. Όλοι οι πελάτες της αναγνωρίζουν την σταθερή αξία, στον τομέα του ποιοτικά φρέσκου ψαριού που προσφέρει και την ανταμείβουν με το σταθερό και αυξανόμενο ενδιαφέρον τους.

Κατ’ απαίτηση της ΙΚΤΙΣ εκτελούνται οι διεργασίες πιστοποίησης της βασικής Μονάδας Ιχθυοπαραγωγής με ISO και HACCP, ώστε να καλύπτονται στο θέμα ποιότητας ακόμα και οι πιο απαιτητικοί πελάτες της.